søndag 2. januar 2011

SOS RASISME LIKER IKKE KRITIKK, SELV OM DE SLENGER DRITT!

Den veldig demokratisk organisasjonen føler seg mobbet.

SOS Rasismes hemmelige landsmøte, som kom uten forhåndsvarsel, plutselig møttes de på en bortgjemt sted, hele banden i Tjen Folket. Mellom alle kommunisthilsener og overdøvende revolusjonære salmer. Diskuterte de hvor enige de var, selvfølgelig i feil ende. De var negative til virkningen etter å ha hengt ut personer som rasist og nazist - helt blottet for årsaken!
- «Skittkasting på nettforumer og i enkelte aviser ble diskutert, men landsmøtet var samstemte i at veien framover ikke kan gå gjennom å stikke hodet i sanden. Nyvalgt første nestleder i SOS Rasisme, Kenneth Fuglemsmo, oppsummerte dette i sin avslutningstale søndag ettermiddag: – En aktivistisk organisasjon som SOS Rasisme, som faktisk betyr noe for folk mange steder i Norge, må forvente å bli angrepet. Det betyr at vi er synlige og tydelige, og det skal vi være stolte av.»



BREAKING NEWS! - mesterverket - SOS RASISME IKKE MELD INN KAMERATEN MIN

- utgis gratis som ebok - den kan lastes her!

>>>



2 kommentarer:

  1. Så la meg se om jeg har forstått dette riktig:

    De (altså SS rasisme) kan henge ut Einar og Elisabeth som rasister og nazister, og når dere vil ha en unnskyldning og en fjerning av disse påstandene fra SS sine nettsider, samt at dere opplyser om at dette er sjikane og mobbing, får dere bare beskjed om at enhver person kan forsvare seg mot mobbing. Noe dere så gjør, og da er det useriøse angrep fra "høyreekstreme".

    Dere advarer dem på forhånd om at hvis de ikke trekker tilbake beskyldningene, vil de få betale for det (altså at dere skriver en bok hvor dere avslører dem), og det er altså "trusler". Men de har altså lov til å skrike "SIAN skal knuses!" under det pinlige oppmøtet sitt utenfor USAs ambasade den 11.september, og da er det ikke trusler? For en logikk! (Eller heller mangel på nettopp det.) Oppsumerte jeg saken bra nå?

    SvarSlett
  2. Ja Madelina
    Sånn er dem, fulle av dritt - en gjeng pøbler, intet annet. Men nå er SOS Rasisme historie :D

    einar

    SvarSlett